Sprankel vzw afdeling Limburg


 Afdeling Limburg februari 2016 

Wat fijn dat u onze nieuwsbrief leest!

En wat fijn is het ook als u deze letters gemakkelijk en snel kunt lezen zonder ze om te wisselen of zonder een woord te raden. Dit is niet voor iedereen zo gemakkelijk. Zeker niet als er sprake is van dyslexie.

Wij als Sprankel vzw bieden up-to-date informatie aan. We verzorgen geregeld lezingen die in het teken van leerstoornissen staan. Of het nu gaat om de nieuwe regels in het kader van M-decreet, het leren van vreemde talen, of de rol van stress, dyscalculie, onze sprekers geven vanuit hun eigenvakgebied kwalitatief hoogwaardige informatie.

Als vereniging van ouders van normaalbegaafde kinderen met leerproblemen staan wij voor u klaar voor vragen omtrent leerproblemen. Zo bieden wij als Sprankel vzw een sprankje hoop. In alle Vlaamse provincies heeft Sprankel vzw afdelingen met een eigen bestuur.

Wij nodigen u van harte uit om lid te worden van afdeling Limburg zodat u steeds op de hoogte bent van onze activiteiten en de laatste informatie (middels 4 nummers van ons  tijd maart schrift). Of bezoek onze lezingen, de eerstvolgende lezing staat gepland op dinsdag 08 maart 2016 om 20 uur te Heusden-Zolder Cultuurcentrum Muze. Saskia Switten zal een lezing geven met het onderwerp 'Hoe omgaan met een kind met dysfasie?'

nkele reacties n.a.v. lezing:

Ouder: De lezing heeft mij nieuwe informatie gegeven en het was voor mijzelf fijn om eens te praten met anders ouders met hun eigen ervaringen.

Leerkracht: De informatie van het M-decreet is nieuw en daarmee heel zinvol om een completer beeld en overzicht nu te hebben.

Verder informatie kunt u vinden op onze website www.sprankel.be

Voor meer info, klik hier